Mijn werkwijze

Om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken kom ik graag vrijblijvend bij u langs. Daarbij zal ik actief met u meedenken en eventueel voorstellen doen voor verschillende alternatieven. Op basis daarvan breng ik een complete offerte uit waarin desgewenst alle werkzaamheden en materialen gespecificeerd zijn opgenomen. Hierdoor wordt het project voor u inzichtelijk en dat geeft vertrouwen.

Aannemen of uurbasis

Een project op uurbasis of aanneembasis. Aan u de keuze. Ik kan uw project op uurbasis voor u uitvoeren. Daarbij hanteer ik duidelijke en makkelijk controleerbare uitgangspunten:

  • werktijden van 7.30 uur tot 16.30 met een uur pauze voor koffie en lunch (op verzoek aanpasbaar).
  • bij meerdaagse projecten geen voorrijdkosten

Ik maak voor u een offerte met een gedetailleerde inschatting van de werkzaamheden en materialen. Tijdens de loop van het project houd ik u op de hoogte van de stand van zaken.

Natuurlijk kan ik uw project ook op aanneembasis uitvoeren. U betaalt dan het vaste, in de offerte afgesproken bedrag. U weet dan precies waar u aan toe bent. Waar u voor kiest hangt af van uw persoonlijke wensen. Ik zal u graag verder adviseren bij uw keuze.

Zelf bijdragen

Een andere mogelijkheid is het zelf bijdragen aan uw verbouwing. Dat kan in vele vormen. U kunt bijvoorbeeld zelf alle voorbereidingen treffen, zoals het afbreken van een oude schuur op de plaats waar u een nieuwe aanbouw hebt geplant maar u kunt ook volledig meedoen in het project of bijvoorbeeld alleen hand- en spandiensten verlenen. Zelf bijdragen aan de verbouwing geeft veel mensen een enorme voldoening en kan ook nog eens een aanzienlijke besparing opleveren in de kosten. Zeker in de huidige tijd is dat mooi meegenomen.

Garantie

Het komt gelukkig weinig voor maar het kan gebeuren dat er iets mis gaat tijdens werkzaamheden. U kunt dan terugvallen op de garantie die ik op de werkzaamheden en materialen geef. Vraag er gerust naar tijdens een gesprek en ik neem het graag voor u op in de offerte of overeenkomst.

Passie en goede naam

Een voor u misschien net zo belangrijke wetenschap is het volgende: Je wordt (en blijft) geen zelfstandig ondernemer als je geen passie hebt voor je vak. Ik wil graag goed werk afleveren waar mijn klanten lang plezier van hebben. Dat zit nou eenmaal in me! Ik zou niet op een andere manier kunnen en willen werken. Daarnaast ben ik afhankelijk van mijn goede naam. Mijn werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in de regio Apeldoorn en ik ontvang veel opdrachten uit mond-tot-mondreclame. Als ik u of anderen teleur stel is het snel gedaan met mijn goede naam en dat is iets waar ik zuinig op ben!

 

Recente projecten

Verbouwing woning - uitbouw verdieping

Uitbouw 1e verdieping

Bouw en installatie trap

Bouw en installatie van een nieuwe trap

Badkamer met toilet

Renoveren badkamer met toilet in bestaande woning.